paranormaal

Mondelinge Workshops (in groepsverband)

Het grote voordeel van het volgen van een mondelinge cursus of workshop in groepsverband is datje altijd leuke mensen ontmoet, die dezelfde interesse hebben als jij. Zie je er tegenop om alleen tussen een groep met allemaal onbekenden te gaan zitten, neem dan een vriend(in) of partner mee. Gedeelde vreugde is altijd dubbele vreugde.Reiki cursussen

Er worden over heel Nederland verspreid veel Reiki cursussen gegeven. Er is er altijd wel een in jouw buurt. Maar als je zoekt naar echt goede Reiki cursussen met veel extra's, die goed betaalbaar zijn en die bovendien gegeven worden door een Reiki Master met 25 jaar ervaring, dan speelt reisafstand minder een rol. Dat blijkt ook amdat naar deze cursussen niet alleen mensen vanuit heel Nederland komen, maar ook vanuit België en zelfs (geëmigreerde Nederlanders) uit Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en Spanje.
Meer informatie en aanmelden hier

Workshop Transformatiespel

Wil je graag antwoord krijgen op levensvragen? Wil je meer inzicht in jouw uitdagingen? Neem dan deel aan de workshop Transformatiespel! Het transformatiespel is een krachtig middel om tot meer bewustwording te komen. Het is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken.
Voor meer informatie klik hier

Thema Wandelingen

Heart of Living organiseert thema wandelingen in groepsverband. Deze wandelingen vormen een toegankelijke en inspirerende manier om eens stil te staan bij bepaalde thema’s en levensvragen.
Voor meer informatie klik hier